Σχετικά με τον χώρο μας

Στον χώρο μας στα Χανιά επικεντρωνόμαστε σε αυτά που εμπνέουν και ωφελούν την εξέλιξη μας.

Με βάση την πρακτική της γιόγκα διατηρούμε ενα καθημερινό πρόγραμμα μαθημάτων μέσα στην εβδομάδα. Τα μαθήματα αυτά εστιάζουν στην άσανα, μούντρα, και πραναγιάμα.

Μέσα από την τακτική εξάσκηση κατανοούμε την ευεργετική τους επίδραση.

Περιοδικά οργανώνουμε κάποια εντατικά σεμινάρια στον χώρο μας η και σε άλλους χώρους ώστε να δίνεται μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της γιόγκα.

 

Επίσης προσφέρονται συνεδρίες Βεδικής αστρολογίας οι οποίες λειτουργούν σαν ένας καλός φίλος που μας συμβουλεύει (δείτε κείμενο) σε κάθε περίοδο της ζωής μας.Για όποιον θέλει μπορεί να λάβει κάποιο μασάζ απο συνεργάτες του χώρου εδώ.

 

Μια άλλη δραστηριότητα μας είναι οι ομαδικές συνεδρίες επίγνωσης του ήχου συνήθως με την προσέγγιση της Ινδικής κλασικής μουσικής (δείτε κείμενο), της απαγγελίας κειμένων, όπως και ομαδική πρακτική στα φωνητικά. Η προσέγγιση του ήχου με αυτόν τον "λεπτεπίλεπτο" τρόπο λειτουργεί θεραπευτικά, με πολλά παράπλευρα οφέλη.

 

Διατηρώντας επίγνωση σε ότι ‘βάζουμε’ στο είναι μας, στο νου μας από πληροφορία έτσι εξίσου σημαντική είναι η προσέγγιση της διατροφής. Μέσα από συνεργάτες του χώρου μας προσφέρεται συμβουλευτική διατροφή για τον καθε ασκούμενο/η που ενδιαφέρεται.

 

Ομιλίες, συζητήσεις, η όπως λέγονται ‘σατσάνκ’ στην ορολογία της γιόγκα γίνονται κάποιες φορές εμπνέοντας άλλα και στηρίζοντας την πρακτική μας.Ομαδικός διαλογισμός κάθε εβδομάδα για όσους ήδη ασκούν αυτή την συγκεκριμένη πρακτική.

 

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τις διάφορες εκδηλώσεις και δραστήριοτητες του χώρου, μπορείτε να μας στείλετε το e mail σας.

+30 6974 710 925

3 Vamvouka
Chania, 731 33
Greece

©2018 by Ashtanga yoga Crete. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now